Så dålig på att blogga ^^


Ja, som rubriken säger är jag så dålig på att blogga så det är det fjantigt ^^ Antingen glömmer jag totalt bort den här fina bloggen (tack för designen Lollo!) eller också har jag inget intressant att skriv om... bravo, lixom

Men ja, hursomhelst så har jag lite att skriva om idag. Yay för det! Har städat ut min ena garderob, har packat två väskor med kläder som ska tas hem någon dag framöver, när det nu blir. När jag städade ur garderoben hittade jag 4 par ursnygga skor som jag trodde hade gått sönder/slängts, så blev superglad när jag hittade skorna. Dock är ett par lite trasiga, skyddet på klacken har lixom skavts sönder, så ska gå till skomakaren vid krämaren och se om det går att fixa.

Idag har jag varit lite lat men också väldigt duktig, för jag har tvättat en massa tvätt, handlat viktiga saker; tvättsaker, tvål och sånt, och så har jag röjt lite smått i lägenheten. Som Tess säger: vuxenpoäng till mig!

Daniella ringde mig runt middagstid och var snäll och frågade om jag ville att José köpa en biljett till studentfesten på Frimis åt mig, eftersom han ändå höll på att köpa till Josefina, Josephine och Zamila. Jag tackade och tog emot, så nu har jag två biljetter undanstoppade i en låda, och ska ge José pengar för biljetterna imorgon. Yay för studentfest och kompisar som är snälla och kollar om man ska med eller inte och köper biljetter åt en

Nu sitter jag och nördar Gyllene Tider/Per Gessle låtar och lär samtidigt ut att kyssar höjer kroppstemperaturen rejält x)J ag är en outsinlig källa av massa viktig/meningslös information, haha, diggar mig själv ibland x)

Jaa, nu hoppade min YouTube-spellista till en annan söt låt - känner ni igen Vill Ha Dig? Jag har så romantisk musiksmak ibland x)

Nu känner jag att min inspiration börjar dala, så jag slutar skriva och ska istället börja nörda Cool Rider från Grease 2, kan sjunga med helt nu, känner mig SÅ nördig

Peace and Love people

Jenny

Det var slutet.

R.i.p farfar 24/2-11 <3

Igår tog du ditt sista andetag, ditt hjärta orkade inte mer. Hann tyvärr inte träffa dig innan, vi kom försent, drygt 2 timmar.

Hade hoppat av bussen och var påväg hem, hann inte komma hem helt för pappa kom samtidigt så hoppade in i bilen för att slippa gå sista biten. Då fick jag beskedet, att du hade somnat in. Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra, blev chockad men samtidigt inte. När vi kom hem så gick pappa och duscha medans jag satt med en varm choklad i köket och stirrade rakt in i väggen. Sen åkte vi iväg för att hämta farmor och mamma, vi skulle åka till sjukhuset för att titta på dig och säga hej då. När farmor satte sig i bilen blev jag tårögd och var nära på bryta ihop vilken sekund som helst men bröt istället ihop så fort vi kom in på sjukhuset. Jag klarade inte av att gå in till rummet där du låg. Pappa kom ut efter någon halvtimme och berättade lite sen gick han in igen. Sen gick jag in med mamma och bryter ihop igen.. Alla står runt, farmor sitter ner på en stol bredvid dig, att se henne så ledsen var så enormt jobbigt att se. Men det var så fridfullt. Det som var en lättnad var att du inte hade ont längre, du slapp smärtan nu. Var där inne en stund sen klarade jag inte av mer och gick ut själv, blev helt svimfärdig. Vi åkte hem efter ett tag, farmor sov här inatt och jag kunde inte alls sova inatt, åkte till jobbet imorse men det gick inte så bra.... Vi sket i att jobba idag istället blev det fika sen skjutsade cheferna hem mig och nu tänker jag inte göra ett skit mer än att kolla på film och vila resten av dagen.

Saknaden efter dig är enorm... :'( Du har varit en underbar farfar! <3

Xoxo Josefina

Farfar <3

Har lyckas hålla mitt humör uppe och hållt tårarna inne fram tills ikväll, det bara brast. Så jag ville bara skriva av mig lite.

Stod där på golvet framför dig med ett lingonlock som jag greppade hårt om när jag stog mina första steg själv, mina första steg som jag gick fram till dig och du tog emot mig i famnen. Du såg glädjen i mig och satte dig längre bort ifrån mig och ville att jag skulle gå till dig igen. Och att du och farmor kunde ge den glada nyheten till mina föräldrar, att jag kunde gå. Du berättade detta till mig för några år sen när vi satt och fikade i köket med farmor, minns det som om det vore igår som jag hörde det.

Minns att år efter år var du tomten fram tills jag kom på dig genom att dra ner skägget och sa att jag visste att det var du eller när du tillät mig rida på din rygg fastän du hade ont eller när jag fick sova i din säng och inte du. När du visade mig platsen där rådjuren kom när du matade dem på vintern eller när vi snickrade tillsammans i källaren varje gång jag var på besök tills jag tyckte det var barnsligt. När du gjorde mig mindre rädd genom att hålla mig i handen när vi gick bland alla tjurar i stallet som jag alltid var rädd för eller alla gånger då du fick gå när jag cyklade iväg med min lila rosa cykel med sån lång orange flagga på som du än idag har kvar i garaget rller när du överaskade mig med att köra mig till skånes djurpark som jag älskade eller var ute tillsammans under våren och samlade upp alla kottar som hade ramlat ner. När vi spelade fotboll, spel, kulor eller....... Jaa, skulle kunna fortsätta skriva ner massa minnen som jag aldrig någonsin kommer glömma.

Pappa berättade ändå för ett bra tag sen att jag skulle förbereda mig inför detta men hur fan kan man det när man inte kan göra det? Visste väl själv också att du både är gammal, sjuk och hade åkt in och ut från sjukan rätt mycket på sista tiden. Men trodde inte det skulle gå SÅ fort som det har gjort nu. Igår var dessutom första gången jag åt farmors chokladpudding utan dig och det kändes inte rätt, har alltid ätit den när du har varit med. Men ville ändå vara med farmor när du inte är hemma längre och hålla henne sällskap och dels för att jag ville träffa/umgås med henne.

Är helt ärligt rädd, men får ta en dag i taget nu. Ska ju besöka dig imorgon med pappa, vill ge en stor kram men det kan jag inte. Du måste vara stark, vill inte släppa taget om dig, inte än i alla fall, det har gått för fort.

Tänker på dig farfar! <3

Får väl avsluta här då.

Xoxo Josefina

<3


Jag älskar dig ♥♥♥

Älska mig

Ja, rubriken stämmer, såg nyss klart den filmen. Har nog aldrig sett en film som har berört mig så mycket som denna gjorde, grät som ett litet barn. Att sådant här händer i verkligheten också, fattar inte det, kan bara inte tro att det är sant. Men sån värld lever vi i, YEAH! *not* Fan idiot paddor. Att man liksom kan bete sig som ett stort AS, såra någon så mycket, att det ska behöva gå så långt. Finns mycket man kan säga och diskutera angående detta.

Jenny skrev på msn innan att hon skulle se den, jag fick länken så jag kunde se den med, under tiden filmen har rullat har vi båda deppat tillsammans på msn, funkar det med. (y)

Om ni inte har sett den filmen, se den genast, det är en order! (a) Orkar inte skriva om vad den handlar om så ni får googla det i så fall. Men den är sevärd.

Det fick bli ett kort inlägg, ska sova, har ont i skallen, den liksom dunkar.

Xoxo Josefina

Hmm...

Är extremt rastlös, har ont i ögonen och borde egentligen inte sitta vid datorn, men har noll lust att bara ligga och glo upp i taket.

Skulle kollat på The Social Network med hela RGD/RGH idag, men ögonen gillade inte den idén, så är hemma i min lilla lägenhet... Ringde till vårdecentralen för att få en remiss till ögonläkaren, hon som jag pratade med sa att det lät som att jag bara var torr/irriterad i ögonen, så hon tyckte att jag skulle köpa ögondroppar. Nästa människa sa att jag skulle gå till Synsam eller liknande butik och göra ett test där man kan se om irritation beror på linserna eller inte. Har inte gjort något av det - har redan ögondroppar, så ska testa om dom hjälper och fortsätta att ha glasögon i helgen ^^

Är som sagt var rastlös, borde kanske gå ut och gå, men då dör ögonen plus att det är halt och snöigt, så tänker skippa promenad idag och vara inne och skämma bort mig själv med massa bra filmer och sådant.

Pratade nyss med min sötnos som är påväg neråt i landet, riktigt mysigt :)

Nu ska jag dra ner till Ica och slösa bort lite mer pengar på godis/film^^

See ya folks!

//Jenny

Träningsvärk

Tränade igår och slutade lite fel, gjorde illa knät. Så idag har man både träningsvärk som in i bomben och ont i knät så haltar runt haha. Min chef ringde mig i morse precis efter klockan ringde och vi kom fram till att jag skulle vara hemma, vila knät och jobba i morgon istället. Så idag har jag inte gjort mycket mer än vilat och sett på film.

Tills mamma avbröt mitt filmtittande av Twilight och skrev en order på facebook som jag skulle göra och vad var det tro? Jo, rensa kläder! Fy i helvete, det var inte lätt, har alldeles fööööööör mycket kläder, kan ju ge minst ett plagg till varje människa i Afrika känns det som. Började räkna t-shirtar bara för att, slutade räkna när jag kom över 50.... Har fått bort mycket men behöver gå igenom det igen, rensa bort lite mer men det orkar jag inte nu, gör det då jag moooovar neråt i huset. Tog bild på rummet innan när det var bombat av massa kläder men den bilden kommer inte upp här! (a)

Nu ska jag kolla vidare på Twilight eclipse!

Xoxo Josefina

RSS 2.0