Josephine

Idag var det en person som påpekade att jag och Jenny skulle blogga mer för att vi har varit extremt dåliga med att skriva i bloggen men det lär vi förmodligen vara i fortsättningen också tyvärr haha. Men återigen, tillbaks till ämnet, denna person som påpekade detta råkar faktiskt vara min absolut bästa vän, vid namn Josephine L Swärdh. Eftersom hon påpekade detta så tycker jag att inlägget kan handla om henne.

Träffade denna härliga tjejen i Örebro sept 2006 första gången en snabbis men fattade då att vi inte skulle bli vänner eller hade inte ens den tanken ens eftersom jag skämde ut mig totalt pga en toalett. Men det drar jag inte upp, det är pinsamt nog som det är haha. Men i alla fall, vi fick kontakt med varandra kort därefter ändå och började prata med varandra och det var tack vare S. Vilket jag är enormt glad över! Sen aug 2007 sågs vi för första gången som vänner, det var väldigt välkommande då jag fick en stor kram direkt på 019 vilket jag inte väntade mig att få haha. Menar man brukar ju inte krama en person som man inte har träffats typ. Men det gör Josse! Hur underbart är inte bara det?

Vi två blev bästa vänner rätt så fort och är det än idag och hoppas på det lääääääääääääääänge till, livet ut, för alltid, tills döden skiljer oss åt.. Men det är vad vi har sagt och det löftet ska inte brytas för hon kommer inte undan ändå. Och vi märkte också att vi var sjukt lika vilket var/är ganska kul och det är anledningen till varför vi också går ihop så pass bra som vänner, att hitta en vän som Josse är ett av det bästa som hänt i mitt liv, ett liv utan henne skulle inte fungera, hon är liksom min andra halva. Utan henne så hade jag inte varit jag idag. Ångrar inte en enda sekund för om jag hade det så hade vi inte haft detta vi har nu.

Vi har nog gått igenom allt som går att gå igenom som vänner. Vi har skrattat, gråtit, rest, bråkat, svikit varandra, blivit sams, lärt oss av varandra och jaa allt vad det innebär! Vi har helt enkelt samlat på oss så sjukt många minnen tillsammans och hunnit göra mycket under vår tid.

Som våra spontana stunder vi drog iväg på eller kollade på bio x antal gånger eller satt och pratade ute i korridoren och Spanien, Taylor Swift, All time Low, Liseberg, Göteborg, reste hem till varandra, fester i Örebro, skumpartyt London, promenade, skolan, fått uppleva Örebro tillsammans. Aaaaaaaaah, så mycket jag kan skriva för har man en underbar person som du så kan listan göras lång utav bara minnen! Och hoppas på många fler minnen tillsammans och dessutom har vi ju en till London resa på gång, ska bli så sjukt roligt, ser fram emot det så mycket.

Du är så cool, grym, underbar, snäll, omtänksam och finns alltid där. En person dig får man länge leta efter, älskar dig <3

RSS 2.0