Förkyldning..

Jaha, då var förkyldningen här och spökar igen. Varit sjuk sedan i fredags och vill verkligen inte vara en snorunge längre men verkar som om jag lär vara det i några dagar till för jag låter verkligen som en kråka nu. Nyser även hela tiden, har nog fan aldrig nysit så mycket i hela mitt liv som nu, börjar snart misstänka om jag är allergiskt mot något men det återstår att se. Känns fel att vara förkyld när det är 20 plus ute och sol, jippie! -.- För övrigt så har det inte hänt så mycket, har mest bara vilat och vill bli frisk till helgen och nästa vecka för då blir det massa skoj! :)

Nu blir det att krypa ner under täcket, starta en film sen sängen för att ladda batterierna till en ny arbetsdag imorgon. God natt folket!

Xoxo Josefina

Markaryd

Skrev nyss klart ett inlägg men precis när jag ska lägga in en länk så försvinner skiten, blev inte lite sne, skit sak. Nu måste jag skriva om skiten. -.- Tänker skita i länken nu också.

Nåja... Vaknade med tuppen idag, på en lördag och det gillades verkligen inte, ville såååååå sova mer men fick dissa min ÄLSKADE säng. Dessutom så vaknade man mega förkyld och tänkte denna dagen kunde ju inte börjat bättre. :) *asdjfhaskjg* I alla fall, for iväg till Markaryds marknad för att jobba i detta härliga underbara fina regnvädret som man beundrar. Så kom hem för en stund sen och har precis ätit upp mina mycket goda jordgubbar, kan äta jordgubbar varje dag, så djävulst gott!

Ska snart brumma iväg mina kära päron till festen i ridhuset ikväll, jag hade velat vara med men orkar inte. Blir att ta en lång varm dusch, krypa ner i sängen och titta på massa filmer när jag kommer hem igen istället. Det blir bra det. :)

Är dessutom sugen på att se en psykfilm, Insidious typ. Fick en sådan kick utav att se Paranormal Activity på bio och då måste ju det bli en kick att se Insidious också, den verkar bra men ändå störd. xD Hmm, ska nog få med Jenny på den, hon tackar nog hellre ja till den filmen än till Kung fu panda 2. (a)

Nu ska jag köra iväg päronen så man kan komma någonvart med sina planer ikväll. Ha det gött!

Xoxo Josefina

Off

Hmm, ett tag sedan jag uppdaterade här men Jenny har däremot varit lite duktigare, fy mig. Fast kommer nog alltid vara super dålig på att uppdatera så ha inte höga förväntningar, vilket jag inte tror ni kommer att ha heller.

Hmm, förra gången jag uppdaterade var nog innan jag drog till Thailand dvs i Mars, underbar semester och ska lätt tillbaks!

Har varit i Örebro, Norge och jobbat sedan dess sen här hemma har det väl inte hänt så mycket mer än att jag själv känner hur jag mer och mer vill flytta. Vill ha ett eget liv, egna regler osv. Men ja, får jobba häcken av mig denna sommar och höst så blir det nog flytt till nästa år. :) När jag var i Norge så sökte jag även massa jobb så vi får se hur det blir med den biten, kanske blir en flytt till Norge i sommar/höst, vem vet? :) Om inte det blir Norge så blir det extra jobb här in da Sweden.

Såg Pirates of the Caribbean 4 igår med mamma, kollegan och hennes femåriga som dessutom invigde filmen genom att förstöra 3d glajjorna det första han gör, skön pojk det haha. Men i alla fall, det var en mycket bra och rolig rulle, ska lätt köpa den så fort den har kommit ut! Diggar Johnny Depp.

Nu ikväll fixade jag även spotify premium, mycket bra beslut. (y) Så blir väl att spela sönder massa låter nu här framöver och premiären för det får bli imorgon när man ska städa sitt rum, så roligt! *not*

Tappade motivationen till att skriva lika snabbt som jag fick den så lika bra att sluta nu innan jag blir mer uttråkad eller något, det är fan illa. Nåja. Ha en fortsatt bra kväll alla!

Xoxo Josefina

Albinon talar ut xD


Har efter en diskussion med pappa under lovet fattat att jag faktiskt är halvalbino, och inte bara extremt ljushyad... känns lite... mysko. Funderar på att fixa ljusljusblå/grå linser och intala folk att jag blivit helalbino, eller fixa röda/rosa linser och skrämma slag på alla jag möter. I'm wierd, jag vet, men lite kul måste man ju ha.

Just nu händer inget av större intresse... har separationsångest, vill absolut inte flytta från min lilla lgh i juni, det känns så fel att dra hem till skogen igen... men äsch, jag ska fixa ett jobb och flytta fort som fanken, så det får gå.

Är fortfarande förkyld och min hals är läskig, rösten dör ibland, inte ett dugg kul, så dricker te från och till, och känner mig trött som sjutton; har lyckats vända på dygnet så mycket att det är knäppt!

Igår pratade jag med Annica fram till 1, eftersom jag inte kunde sova, trevligt som sjutton och jättemysigt att sitta och dricka te i allrummet. Hon ska sminka mig på tisdag, bara på kul för att försöka se vilka färger/vilken stil jag kan ha. Det ska bli kul, även om jag kommer känna mig lite fejkad, men vaddå, det går ju att tvätta bort.

Idag måste/ska jag plugga matte och börja sätta ihop allt PAmaterial till en löpande text, känner mig extremt duktig som klurat ut ribriker och underrubriker så det bara är att sätta in all brödtext på rätt ställe. Måste även komplettera min litteraturlista och klura på fotnoter, sen ska jag prata med KRS om det. Ang matten har jag ett prov att fixa till; det gick bra men kände att jag kan göra det bättre, så fick UFOs tillåtelse att ta hem det och fixa till det. Borde ha gjort allt detta under veckan, men har haft noll ork, men idag ska det bli av.

Nu ska jag kila och ta en varm/kall dusch för att vakna till lite extra, vi ses folket!

Peace&Love // Albinon

RSS 2.0