(OvO)

Hmm... klockan är 00.35 och jag är jättepigg :O Gick och la mig vid 2100, men vaknade en timme senare - superpigg - och har legat och försökt psyka mig själv till att somna om, dock har det misslyckats.

Så nu sitter jag här och försöker bli trött, men det verkar inte gå det heller... Jag ska klippa mig senare idag (gud så muppigt det låter), tanka på mobilen, räkna matte och städa lägenheten. Som Tess säger, vuxenpoäng!

Igår hände inte så jättemycket, hängde i skolan och fick typ noll gjort - babblade bort en del av psykologilektionen pga brist på arbetsenergi, och på nutida konstletkionen hade jag inget att göra för jag är klar med det vi gör just nu (duktigt, right?) så skoldagen var rätt så slö. Sen efter lunchen satt jag och kompletterade min litteraturlista (projektarbete IGEN) och funderade på hur jag bäst ska lägga upp min rapportredovisning/ den allmänna redovisningen. Kom på lite småsaker, men behöver fila mer på ideérna.

Sen hängde jag med Daniella och José´hem, höll på att dö av trötthet på bussen, vi käkade ihop, jag klagade över pengabrist och PMS och chokladbrist, och bussiga José drog med mig till Ica och köpte en chokladkaka åt mig - så det blir till att ge honom pengar för den, plus 40 spänn som jag är skyldig honom men har glömt att betala tillbaka (dumma mig), imorgon när jag har kontanter.

Usch... ögonen är trötta, men hjärnan är hur pigg som helst...

Justja! Ska börja träna lite smått = raska kvällspromenader, situps och sånt tjafs som man lätt kan fixa hemma, för nu ska all jäkla choklad som satt sig litegrann på höfterna/magen bort. Inte så att jag är tjock eller att det syns mycket, men jag vet att det sitter där och det stör mig ^^ Gjorde 15 situps innan jag satte mig här vid datorn, eftersom jag inte orkade gå på promenad igår, senare idag ska jag dock ut och gå, ska kolla om Frida vill följa med, vi gillar båda att promenera, så då kan man ju lika gärna gå tillsammans som att gå själv.

Hm... nu har jag inget mer att skriva om, så säger väl god natt nu och ska försöka psyka mig till att somna

Natti natti people!

// Nattugglan

RSS 2.0